joi, 15 mai 2008

Alianta Renault-Nissan, in colaborare cu Bajaj Auto, a anuntat in aceasta dimineata construirea unei masini al carei pret de pornire va fi de numai 2.500 dolari (aproximativ 1.600 euro) pentru India si de circa 3000 dolari (1950 euro) pentru Europa si America. Masina are nume de cod ULC si va fi construita la noua uzina Chakan din India (momentan nefinalizata).
Masina este rodul contractului de colaborare incheiat intre Bajaj Auto, care va detine 50 de procente din fabrica, Renault 25 de procente si Nissan 25 de procente. Numarul initial de unitati produse pentru primul an este de 400.000, mini-automobilul avand ca destinatie, in prima faza, piata din India. Modelele ULC vor fi lansate pe piata asiatica in 2011, ulterior urmand sa-si plimbe rotile si in alte regiuni ale globului. Proiectul a fost supus deja unor studii de fezabilitate si a intrat in atentia departamentului de productie.

Sursa: worldcarfans.com

Totusi, ce naiba e in capu lor? Cred ca masina aia e facut din carton de e asa ieftina, cum poti avea incredere in calitatea unei asemenea masini? numa cei de la Renault ne pot spune cum. Astept pareri cu privire la aceasta "masina".

1 comentarii:

Marius spunea...

daca nu ma insel, un specialist auto a declarat pt mediafax ca masina are lua undeva in jurul la -2 stele pt siguranta soferului

 

blogger templates | Make Money Online